Uitbreidingen van onze workshops
Stel jouw lipdub samen
Maak de workshop helemaal af met onze super uitbreidingen. We bieden jouw de mogelijkheid om zelf je workshop samen te stellen. Zo wordt het een lipdub workshop gebaseerd op jouw specifieke wensen. Het combineren van uitbreidingen is uiteraard mogelijk. Bij de meeste arrangementen zijn al uitbreidingen inbegrepen met een aantrekkelijke korting!

Vanaf € 2,50 per persoon inclusief BTW.
uitbreiding

Verkleedspullen

voor een complete lipdub

Ben je veel onderweg of heb je niet de mogelijkheid om spullen te verzorgen? Geen nood! Wij hebben genoeg spullen in huis om minstens 100 deelnemers te voorzien van iets moois! Denk aan: brillen, hoedjes, pruiken, maskers, boa’s en gevarieerde attributen. Er is een basis- en luxe assortiment beschikbaar.

Verkleed assortiment
Uitgebreide collectie brillen, hoedjes, pruiken, maskers, boa’s en gevarieerde attributen.

uitbreiding

DVD

om later terug te kijken

De lipdub en eventueel de gemaakte foto’s en achter de schermen reportage kunnen voor alle deelnemers aangeleverd worden op een DVD in een DVD-box of op een speciale USB-stick. Superleuk om te bewaren voor later of om bijvoorbeeld cadeau te geven.
uitbreiding

Foto

de leukste kiekjes

Niets is leuker dan op een later moment de leukste momenten terugkijken vanaf bijvoorbeeld jouw tablet, computer of Facebookpagina. Foto’s van al die grappige momenten, een kijkje achter de schermen en natuurlijk verschillende groepsfoto’s.
uitbreiding

Video

reportage achter de schermen

Tijdens de workshop gebeurt er altijd wat en niet alleen tijdens de officiële opnames. Grappige en leuke momenten wisselen elkaar constant af. Dat begint al tijdens het oefenen. Een leuke sfeerimpressie van alle oefenmomenten, bloopers en opnames mogen dan natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig kan dat met onze 12 verborgen camera’s dan ook makkelijk!
uitbreiding

Show

meteen terugkijken

Na afloop gezellig terugblikken op een groot scherm. Dat is mogelijk tijdens onze Lipdub Show! We hebben alleen maar een stopcontact nodig. Circa 30 tot 60 minuten na de opnames start jullie première.

uitbreiding

Speakers

tijdens het oefenen

Tijdens de workshop wil je natuurlijk goed kunnen oefenen. Voor elk groepje hebben wij een eigen muziekbox klaarstaan, zodat jullie non-stop door kunnen gaan. Super handig! Hoef je niet zelf jouw mobiel te gebruiken.
Lipdub TV
×