Uitbreidingen voor jullie lipdub workshop

Verkleedspullen

Ben je veel onderweg of heb je niet de mogelijkheid om spullen te verzorgen? Geen nood! Wij hebben genoeg spullen in huis om minstens 350 deelnemers te voorzien van iets moois! Denk aan: brillen, hoedjes, pruiken, maskers, boa’s en gevarieerde attributen.

DVD of USB

De lipdub en eventueel de gemaakte foto’s en achter de schermen reportage kunnen voor alle deelnemers aangeleverd worden op een DVD in een DVD-box of op een USB-stick. Superleuk om te bewaren voor later of om bijvoorbeeld cadeau te geven. Wij leveren vanaf 10 stuks.

Foto's achter de schermen

Niets is leuker dan op een later moment de leukste momenten terugkijken vanaf bijvoorbeeld jouw tablet, computer of Facebookpagina. Foto’s van al die grappige momenten, een kijkje achter de schermen en natuurlijk verschillende groepsfoto’s.

Video achter de schermen

Tijdens de workshop gebeurt er altijd wat en niet alleen tijdens de officiële opnames. Grappige en leuke momenten wisselen elkaar constant af. Dat begint al tijdens het oefenen. Een leuke sfeerimpressie van alle oefenmomenten, bloopers en opnames mogen dan natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig kan dat met onze verborgen camera’s dan ook makkelijk!

Lipdub Show

Na afloop gezellig terugblikken op een groot scherm. Dat is mogelijk tijdens onze Lipdub Show! We hebben alleen maar een stopcontact nodig. Circa 30 tot 60 minuten na de opnames start jullie première.

Speakers

Tijdens de workshop wil je natuurlijk goed kunnen oefenen. Voor elk groepje hebben wij een eigen muziekbox klaarstaan, zodat jullie non-stop door kunnen gaan. Super handig! Hoef je niet zelf jouw mobiel te gebruiken.
Schuiven naar boven