Prijslijst

All-in Arrangementen

voor groepen van 6 tot 600 deelnemers

Het organiseren van jouw lipdub activiteit kan al druk genoeg zijn. Wij snappen dat je daarom niet dagen wilt wachten totdat je eindelijk de prijsopgave in huis hebt. Bekijk hieronder onze verschillende arrangementen voor groepen tot 30 personen. 

Groepen met meer dan 30 personen kunnen een vrijblijvende offerte aanvragen met een dikke korting. Daarnaast is het voor alle groepen mogelijk, ongeacht het aantal deelnemers, om een maatwerk workshop samen te stellen.

Tot 12 personen

12 t/m 19 personen

20 t/m 29 personen

€ 300,-
€ 27,50 p.p.
€ 24,50 p.p.

Kies voor een lipdub met Lipdub TV

Onbezorgd genieten

Jullie hoeven in principe niks te doen qua organisatie, behalve het afstemmen van een filmlocatie. Wij verzorgen de workshop van A tot Z. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een route, het schrijven van handleidingen of het verzorgen van jullie muziek op de geluidsinstallatie.

Ervaren team

Wij bestaan uit een vast team, zonder losse oproepkrachten, die gespecialiseerd zijn in het organiseren van lipdubs. Dit zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. Wij werken enkel met de meest professionele apparatuur, voor een professioneel eindresultaat.

Maatwerk lipdubs

Wij willen dat het jouw perfecte lipdub wordt. Je kunt jouw lipdub daarom helemaal zelf samenstellen of voor het gemak kiezen voor een van onze arrangementen.

Waar jij maar wilt

Overal is wat ons betreft een lipdub mogelijk. Wij komen graag op jouw favoriete locatie in Nederland, België of Duitsland en denken graag met je mee indien je even geen locatie weet.

Scherpe all-in prijzen

Wij bieden onze lipdubs aan tegen de scherpste all-in prijzen zonder verborgen kosten. Heb jij toch een aanbieder gevonden met een lagere prijs? Laat het ons dan gerust weten.

Geen kantoortijden

Wij helpen jou graag telefonisch, per e-mail of via WhatsApp. Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Liever een persoonlijk gesprek, dan kun je altijd bij ons langskomen of wij komen bij jullie langs voor een kopje koffie.

Actief in Nederland, België en Duitsland

Schuiven naar boven