Over ons

Wekelijks organiseren wij lipdubs in Nederland en ook regelmatig in België. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop. We werken met all-in workshops en je kunt geheel een eigen maatwerk workshop samenstellen. Onze groepen geven ons een gemiddelde beoordeling van 4.8 van 5 gebaseerd op 201 reviews.

Het begin
Wij zijn begonnen met het organiseren van audiovisuele workshops in 2010. Heel Nederland gingen wij door om geweldige audiovisuele workshops te organiseren. Naar mate wij bezig waren, merkten wij de invloed van het bewegende beeld. Door iets te zien krijgt men meteen een indruk over een bepaald onderwerp. Of dit nu de sfeer is op een festival of de chemie tussen een vriendengroep. Overal proef je de sfeer, chemie en passie tijdens het kijken. Hoe langer wij hier over dachten… hoe vaker het begon te kriebelen om meer te gaan doen met film: een boodschap overbrengen met bewegend beeld. Een passie die wij graag met jou willen delen!

De crew
Onze ervaren crew maakt wekelijks meerdere lipdubs in Nederland, België en zelfs Duitsland. Wij werken met een vaste crew. Op die manier kunnen wij een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, zoals een Steadicam of DJI Ronin. Onze eigen cameraman heeft al ruim 300 lipdubs gefilmd de afgelopen jaren. Je bent dus aan het goede adres voor een lipdub bij ons.

Schuiven naar boven