Vraag en Antwoord

De workshop

Natuurlijk. Geef dat van te voren wel even aan.

Nee, dat doen wij voor jullie. Je mag natuurlijk altijd meedenken en jouw wensen aangeven!

Daar hebben wij vooraf nog contact over. Meestal krijg je van ons het aantal deelnemers per groepje te horen. Je mag zelf de indeling verzorgen.

Nee hoor, wij verzorgen het draaiboek en nemen alles voor jullie mee.

Uiteraard! Wij komen overal in Nederland en België op locatie.

Nee, dat hoeft niet. Het kan best dat jullie workshop een verrassing is voor de deelnemers. We hebben genoeg ruimte tijdens de workshop om de deelnemers te laten oefenen.

Muziek

Deze vraag is tweedelig te beantwoorden. Jullie leveren de muziek aan. Wij zetten hem op de de muziekinstallatie.

Natuurlijk! Het is jullie lipdub. Jullie zijn wel zelf verantwoordelijk voor de eventuele muziekrechten. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

Een vrolijk nummer waar je lekker op kan dansen en bewegen werkt vaak het beste. Maar dit is geheel jullie eigen keuze.

Tijdens het filmen

Nee, wij starten eerst met veel oefenen en voorbereiden. Na een aantal oefenrondjes gaan wij pas starten met filmen.

Is het iets kleins? Dan gaan wij gewoon door. De kijker weet immers niet of het er wel of niet bij hoort. Valt er iemand of gebeurt er iets anders groots? Dan stoppen wij en starten wij opnieuw.

Dat mag natuurlijk. Het geeft een mooi resultaat. Wees gerust… we nemen geen audio op, dus jullie zangtalent zal niet in de uiteindelijke versie te horen zijn.

Reservering

Slecht weer (regen, hagel, storm e.d.) is geen geldige reden voor de annulering van de workshop. Helaas kunnen wij bij deze weersomstandigheden niet buiten filmen en fotograferen in verband met onze apparatuur. Je dient zelf voor een (reserve) binnenlocatie te zorgen. Heb je die niet? Dan zit er niets anders op dan te schuilen.

Indien je op een later moment extra deelnemers wilt aanmelden voor de workshop, dan zijn hier extra kosten aan verbonden. De totaalprijs wordt dan opnieuw berekend door ons offertesysteem volgens onze op dat moment geldende prijzen. 

Ben je met een groep tot 30 personen en valt er iemand af? Dan kun je tot 14 dagen voorafgaand de persoon/personen afmelden en een verzoek tot creditering van het bedrag indienen. Het factuurbedrag wordt dan opnieuw berekend volgens onze op dat moment geldende prijslijsten en/of tarieven.

Je mag tot 15% van het opgeven aantal deelnemers kosteloos afmelden. Vallen er onverhoopt meer deelnemers af? Dan wordt er maximaal 15% afgetrokken van het totale factuurbedrag. Let wel op ons minimumtarief!

Per workshop hanteren wij een minimum van 12 betalende deelnemers. Mocht jullie groepsomvang uitkomen onder de 12 personen of de kosten onder het minimumtarief (12x het bedrag per persoon), dan wordt het minimumtarief in rekening gebracht.

Jullie zijn zelf (deels) verantwoordelijk voor een toffe outfit, aankleding van de locatie en bijpassende attributen. Bedenk dus goed met elkaar wat jullie (vooraf) kunnen regelen, verzamelen en meebrengen. Uiteraard kunnen wij jou helpen! We hebben namelijk een verkleedkoffer te huur vol pruiken, hoedjes, maskers en andere leuke attributen.

Aanlevering

Uiteraard! Dat doen wij graag in de nabewerking. Deze mag je zelf aanleveren.

Jullie krijgen de lipdub middels Wetransfer toegezonden in FULL HD. Je kan er ook voor kiezen om alle deelnemers een DVD te geven (inclusief een mooie DVD-box). Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Lipdub TV

Dan gaan we direct op zoek naar een vervangende workshopleider.

Wij hebben een tweede camera mee, zodat we gewoon door kunnen filmen.

Lipdub TV bestaat uit een vast team die gespecialiseerd zijn in het organiseren van lipdubs. Dit zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. Wij werken alleen met de meest professionele apparatuur, zoals bijvoorbeeld een echte volwaardige steadicam of DJI Ronin.

Daarnaast verzorgen wij jullie complete workshop. Denk aan: de geluidsinstallatie, Nederlandse en Engelse handleidingen, kant en klare draaiboeken, verschillende écht uitgebreide uitbreidingen en onze vaste cameraman heeft al ruim 100 lipdubs in het afgelopen jaar gefilmd. Gemiddeld 3 lipdubs per week.

Schuiven naar boven