Ervaringen Totale beoordeling: ★★★★★ 4.8 gebasseerd op 50 ervaringen
5 1

Goed geregeld!

★★★★★
5 5 1
We hebben een hele leuke middag gehad! Was goed geregeld allemaal.

Aanrader

★★★★★
5 5 1
De Lipdub Specialist heeft ons een top lipdub bezorgd. Super enthousiaste gasten! Aanrader!

Fantastisch

★★★★☆
4 5 1
Fantastische ervaring met 2 zeer bereidwillige enthousiaste heren die ons tips gaven.

Super!

★★★★★
5 5 1

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastische middag hebben wij gehad! Een en al lof over deze activiteit. Beiden workshopleiders voelde de groep ook goed aan en de sfeer zat er direct in. Je zag hen ook genieten van de groep. Leuk om te zien.

Top!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben echt een super leuke middag gehad. Iedereen was enorm enthousiast over de activiteit en deed ook heel erg leuk mee. Het resultaat is geweldig! We zijn er echt heel blij mee, een mooie herinnering voor ons allemaal.

Super leuke workshop

★★★★★
5 5 1
Het was een super leuke workshop. De workshopleider deed het super enthousiast en leuk. Hij had het lied ook al in teams gedeeld en wist iedereen te enthousiasmeren.

Geweldige ervaring

★★★★★
5 5 1

Veel plezier

★★★★★
5 5 1
Enorm veel plezier en prima teamwork

Heel erg leuk

★★★★★
5 5 1
Wij hebben de lipdub als heel leuk ervaren en onder de leiding van de Lipdub Specialist helemaal. De workshopleider was enthousiast, kundig en geduldig. Vooral dat laatste is met een kakelende damesgroep erg belangrijk. Tijdig op de afgesproken plaats. Perfect! Ik kan geen andere input geven. Het was allemaal heel goed georganiseerd en geleid door een ervaren iemand. Ik zou zeggen, ga zo door.

Bedankt

★★★★★
5 5 1
Nogmaals dank voor de goede begeleiding. Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad.

Leuke workshop!

★★★★☆
4 5 1

Gezellige dag

★★★★☆
4 5 1

We hebben genoten

★★★★★
5 5 1
Wij hebben allemaal ontzettend genoten van de lipdub activiteit! Het werd heel goed georganiseerd vanuit jullie en de workshopleider deed zijn werk heel goed. Ik heb eigenlijk geen minpunten aan deze middag. Het was erg geslaagd!

Ontzettende leuke lipdub

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een ontzettende leuke lipdub gemaakt. Er was in overleg een mooie lokatie uitgekozen. Heel relaxte sfeer en erg leuk samen te doen. De aanstaande bruid heeft erg genoten! We zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat!!!

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik vond het van begin tot eind heel erg duidelijk. Ik werd telkens vriendelijk te woord gestaan en jullie waren goed bereikbaar en reageerden snel. De dag zelf was fantastisch. Lekker de tijd genomen, relaxt, iedereen was erg zenuwachtig maar na afloop alleen maar lovende reacties van de aanwezigen. Leuk ook dat we meteen konden kijken op het schermpje. Ik ga meteen even kijken naar hoe het geworden is want na 2 dagen is het al af. Geweldig. Ik vind jullie echt een aanrader!!

Super enthousiast

★★★★★
5 5 1
Alle meiden waren erg enthousiast!! Bedankt voor de leuke middag.

Top

★★★★★
5 5 1
Top! We hebben een hele leuke middag gehad

Prettige communicatie

★★★★★
5 5 1
Communicatie via WhatsApp was erg prettig, snel en duidelijke antwoorden. De workshopleider was een leuke gezellige leider. Iedereen was tevreden.

Teambuilding

★★★★★
5 5 1
We hebben allemaal erg genoten van die middag. Alles was goed voorbereid en de duur van de workshop precies goed. De workshopleider heeft het erg leuk gedaan! Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten weten. Nogmaals, heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!

Geweldig was het

★★★★★
5 5 1
Op 23 juli heb ik voor mijn vrijgezellenfeest de geweldige ervaring van het maken van een lipdub mogen ervaren bij jullie.

Toffe dag

★★★★★
5 5 1
We hebben een hele toffe dag gehad en erg veel lol tijdens het opnemen van de lipdub. Goede hulp, alle faciliteiten aanwezig om de film goed op te nemen én ter plekke ook goed terug te kijken.

Leuk!

★★★★☆
4 5 1
Erg leuk! We hebben ons erg vermaakt.

Leuke herinnering

★★★★★
5 5 1
Wij hebben het erg naar ons zin gehad en waren erg blij met het eindresultaat . Wat een lol en nog een leuke herinnering om steeds weer naar terug te kijken. Bedankt voor deze geweldige middag.

Leuk

★★★★☆
4 5 1
Ik wist niet precies wat het inhield. Maar het is zeker de moeite waard. Leuk om samen te doen.

Leuke middag

★★★★★
5 5 1
We hebben een onwijs leuke middag gehad!

Top teammiddag

★★★★★
5 5 1
Ik heb de lipdub meteen gedownload en mail doorgestuurd naar collega's. Iedereen is superenthousiast en een aantal leerlingen heeft hem vrijdag al bekeken. Wij zijn er erg blij mee, een leuke herinnering aan een leuke teammiddag.

Kon niet beter!

★★★★★
5 5 1
We hebben een super leuke vrijgezellenmiddag gehad tijdens het maken van de lipdub. Goede communicatie en fijn meedenken van de organisatie voorafgaand. Daarnaast een geweldige en professionele begeleiding tijdens het maken van de film, ook waren er veel verkleedaccessoires aanwezig. De montage was snel en het uiteindelijke resultaat is fantastisch; een super mooi aandenken aan deze bijzonder dag. Kon niet beter!

Super eindresultaat!

★★★★★
5 5 1
Dank je wel! We zijn erg blij met het eindresultaat! Bedankt voor het verzorgen van de leuke middag en deze erg leuke lidpub!

Bedankt voor alles

★★★★★
5 5 1
Dank je wel voor de lipdub, hij is echt heel erg leuk geworden! Bij deze wil ik jullie bedanken voor de samenwerking, het was een geslaagde en gezellig middag en dat vonden de aanwezigen ook. Nogmaals heel hartelijk bedankt en misschien tot ziens.

Leuke reacties

★★★★☆
4 5 1
We waren met zijn allen heel tevreden over de dag zelf. De workshopleider was duidelijk en het eindresultaat is super. Veel leuke reacties gehad.

Superleuke dag

★★★★★
5 5 1
Het was makkelijk. Er waren collega’s die er vooraf wel tegen op zagen maar die de dag erna vertelden dat ze een superleuke dag hadden gehad met veel plezier. Het resultaat is geweldig. De volgende dagen hebben we de lipdub in onze klassen laten zien aan kinderen en ouders. Iedereen vond het geweldig. Iedereen zag het plezier van ons en vond de kwaliteit van het filmen en muziek eronder super. Kortom wij hebben een geweldige middag gehad met z’n allen met heel veel plezier. Wij hebben het er soms nog over en de lipdub wordt nog regelmatig bekeken. Dankjewel!!

Lekker gek

★★★★★
5 5 1
Zowel de deelnemers als de overige kijkers vonden het een geslaagd eindresultaat. We stonden lekker voor gek maar dat was ook de bedoeling. Erg leuk geworden!

Voordeligste en meest aantrekkelijke aanbieder

★★★★★
5 5 1
We hebben een lipdub gemaakt voor het vrijgezellenfeest van mijn zus. Na wat speurwerk op internet en aangevraagde offertes kwam De Lipdub Specialist verreweg als voordeligste en meest aantrekkelijke aanbieder naar voren. Met nog een extra leuke aanbieding: 3 uur voor de prijs van 2! De keuze was dus snel gemaakt. De communicatie verliep heel soepel, snelle reacties op de mail en we kregen duidelijke instructies met voorbereidingen. De lipdub zelf was een groot succes. De workshopleider had zich goed voorbereid: het terrein al verkend en een schema bedacht hoe hij de opname wilde maken. Tijdens het oefenen stelde hij zich heel flexibel op, hij liet ons zelf bepalen welke pasjes etc we wilden. Dat zorgde voor een ontspannen en vrolijke setting. Na de opname konden we meteen de ruwe versie bekijken zodat we al een goede indruk kregen. En de bewerkte opname ontvingen we heel snel thuis. Heel leuk geworden! Leuk ook dat hij zijn partner had meegenomen om foto's te maken, zodat je na afloop niet alleen een gave filmopname krijgt maar ook foto's van de "making-of" .

Sambaband

★★★★★
5 5 1
Zondag 23 augustus was het dan zover; wij gingen een lipdub maken! Een ‘wij’ zijn de 25 leden van sambaband BooomBassTic uit Utrecht. De rede om de lipdup maken was het vieren van ons 5 jarig bestaan. De feestcommissie is in contact gekomen met De Lipdub Specialist. Het contact met de workshopleider verliep soepel. Een van de bandleden had door middel van een mix de muziek verzorgd en er werd een prachtige locatie uitgekozen; het pandhof van de Domkerk in Utrecht. Dit is de prachtige kloostertuin in hartje Utrecht. Een repetitieavond werd gebruikt om alvast groepjes te vormen en alvast wat ideeën te creëren. Op de dag van de opnamen was het prachtig weer. De workshopleider had de locatie al goed bestudeerd. Hij legde alles uit hoe de opnamen zouden plaatsvinden, wie waar moest staan, hoe we ons moesten verplaatsen ect. ect. Na even een paar keer ‘droog’ geoefend te hebben was het zover dat de echte opnamen kon starten. En het liep gesmeerd!! Allemaal leuke momenten in de tuin, de een nog gekker als de ander. En tot slot een prachtig eindshot van de hele, uit zijn dak gaande band op het domplein dat eindigde met het beeld van de Domtoren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo gaaf zou zijn. Hoewel we in het begin nog niet zo goed konden voorstellen hoe je nu in zo’n korte tijd zo’n leuk filmpje kon maken verliep mede door de professionaliteit van de Lipdub Specialist alles op rolletjes. Wij hebben een supergaaf filmpje en ik kan iedereen De Lipdub Specialist aanbevelen!

Heel gaaf

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor de lipdub. Het resultaat is heel gaaf geworden en we zijn er erg blij mee! Nogmaals dank voor jullie werk hieraan.

Leuke PR

★★★★★
5 5 1
De lipdub is helemaal leuk en goed voor het filmpje waar we het voor willen gebruiken.

Top buurtfeest

★★★★★
5 5 1
Voor ons buurtfeest in september besloten we een lipdub te willen gaan maken. Als snel kwamen we uit bij De Lipdub Specialist. In overleg met de workshopleiders hebben we de buurtgenoten samen een stukje tekst laten voorbereiden. De club bestond uit zo'n 40 mensen. Van 4 tot en met 70 jaar. Het was geweldig om te zien hoeveel creatieve ideeën er waren en ondanks de spanning van het voor velen onbekende fenomeen, het maken van een lipdub, was er al heel snel een fantastische sfeer. De workshopleiders hebben er voor gezorgd dat er een fantastisch eindresultaat tot stand kwam. De hele avond bleef men er over praten, iedereen heeft er van genoten. Ik heb met de Lipdub Specialist hele goede afspraken kunnen maken en hij heeft mij goede tips gegeven om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid was. Ook houdt hij rekening met de leeftijd van mensen en of zij minder goed ter been zijn. Als ik ooit weer een lipdub ga organiseren, zal ik zeker weer contact leggen met de Lipdub Specialist.

Genoten!

★★★★★
5 5 1
Wat hebben we genoten van de lipdub en een hoop napret gehad.

Vol lof

★★★★★
5 5 1
Super dank je wel. Iedereen is vol lof over de lipdub en krijg allemaal leuke reactie. Bedankt hiervoor.

Thnx!

★★★★★
5 5 1
Hartstikke leuk! Ook de bloopers aan het einde doen het goed, haha. Thnx!!

Prima workshop

★★★★☆
4 5 1
Onze ervaring was prima. Het was een leuke middag, gezellig iets doen met het hele team en een leuk filmpje als resultaat! Uitleg was goed en de invulling van ons teamuitje daardoor ook. Ook de foto's die jullie meestuurde waren een leuke toevoeging. Het eindresultaat had beter gekund als wij met een grotere groep waren en wij niet zoveel afzeggingen gehad hadden. Maar dat hebben wij helaas niet in de hand.

Leuke dag

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super gehad en hebben veel geluk gehad met het weer. We zijn er benieuwd naar het eind resultaat bedankt voor alles!!

Leuke ervaring

★★★★★
5 5 1
Nogmaals bedankt voor de leuke ervaring. Iedereen was zeer positief en ze vonden het allemaal heel erg leuk.

Super

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedankt. Iedereen vond het super!!

Mooie dag

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een erg leuke dag gehad. Het was goed georganiseerd en erg duidelijke informatie vooraf maar ook met de dag zelf. Erg leuk eindresultaat. Vooral de bruid in spe heeft een mooie dag gehad. Ik zou jullie dan ook zeker aanraden!

Kinderfeestje

★★★★★
5 5 1
De meisjes die aan het feestje hebben deelgenomen hebben nog hele goede herinneringen aan de dag. Alle mama's en papa's van de meisjes waren ook heel enthousiast over het eindresultaat. Je kon wel zien dat je heel veel ervaring had met kinderen; je gaf duidelijke instructies maar ook op een hele leuke en relaxede manier. Het was ook verbazendwekkend dat je alles zelf deed. De enige verbeteringspunt dat ik kon bedenken was misschien dat er iets meer beelden van de meisjes gezichten in de video had gekund. Het had misschien ook te maken met hun zelf bedachte danspasjes maar misschien had je de meisjes hierover wat advies kunnen geven. Verder was het helemaal goed geregeld.

Groot succes

★★★★★
5 5 1
Wij vonden de lipdub een groot succes, heel veel plezier om met jullie samen te werken op een vrijgezellenmiddag. Organisatie sterk en duidelijk. Goede begeleiding. Bovenal veel plezier in het samenwerken met jullie De film vonden wij echt te gek geworden een mooi resultaat.

Voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
Wij hebben met jullie een lipdub gemaakt die we met carnaval wilde gebruiken. We hebben deze de afgelopen week vele malen laten zien overal waar we geweest zijn. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Iedereen vond het erg leuk. Ik moet ook zeggen dat ik de film elke keer weer leuk vind om naar te kijken. De opnamen middag was ook goed verlopen naar mijn mening. De kinderen deden goed mee, ze vonden het erg leuk. De uitleg was duidelijk, helemaal goed. Kortom zeker voor herhaling vatbaar als we eens wat te vieren hebben, we zullen jullie ook zeker aanraden.

Fantastische dag

★★★★★
5 5 1
Mijn dochter Merel Sophie had op vrijdag 24 oktober 2014 voor haar 8ste verjaardag haar feestje met 13 vriendinnetjes. Ik had van te voren allemaal leuke accessoires gekocht voor de dametjes en ze van te voren ingelicht dat ze feestelijke kleding aan moesten. Dagen van te voren waren de dames allemaal zenuwachtig over wat er ging gebeuren. Dit bleef natuurlijk tot het laatste moment een verrassing. Op het moment dat de cameraman binnen kwam met de grote camera werden de meiden helemaal enthousiast. Hij nam de meiden mee door het huis en legde heel duidelijk uit wat er ging gebeuren. Ze werden in groepjes van 4 meiden ingedeeld en kregen een papier waar hun tekst op stond van het nummer “Feest van Kinderen voor Kinderen”. Vervolgens gingen ze hun tekst instuderen met de bij behorende dansjes. Nadat dit gebeurt was gingen ze de hele lipdub oefenen zonder dat het werd gefilmd. Dit ging zo goed dat al snel daarna de lipdub met de echte grote camera werd opgenomen. Na 3 keer de hele lipdub op nieuw te hebben gedaan mochten de meisjes het eindresultaat op de televisie zien. Hierna mochten ze aangeven wat zij de beste versie vonden. Dezelfde avond kreeg ik nog appjes van verschillende moeders dat dit echt heeft verjaardagsfeestje van het jaar was!! Zo leuk de kinderen helemaal enthousiast en de ouders ook. Wat willen we nog meer. Een week later werd het eind resultaat gemaild door de Lipdub Specialist en konden alle kinderen het verjaardagsfeestje opnieuw beleven. Dit kinderfeestje is echt een aanrader en ga ik zeker voor mijn jongste dochter over een paar jaar ook doen. Bedankt voor de fantastisch dag die je mijn dochter hebt gegeven.