Basis arrangement

voor groepen tot 20 deelnemers

Het basis arrangement is het perfecte arrangement voor alle groepen die een top lipdub willen tegen een lage prijs. Dit arrangement heeft basis verkleedspullen inbegrepen.

Vooraf aan de workshop maken wij de route voor jullie. Wij hebben inmiddels zo veel ervaring, dat wij al snel kunnen inschatten wat een geschikte route is voor een lipdub. Op dat moment hoeven jullie nog niet aanwezig te zijn, maar dat mag natuurlijk wel indien jullie het leuk vinden om mee te denken.
Vanaf het moment dat jullie aankomen duurt de workshop tussen de 2 en 3 uur. We starten met een duidelijke introductie en uitleg. Uiteraard geven wij jullie tips & tricks voor de voorbereiding. Daarna lopen wij met elkaar de hele lipdub route, zodat je precies weet waar jij staat, maar ook de andere groepjes. Na alle uitleg gaan we aan de slag met jullie lipdub!
Alle groepjes starten met oefenen. Hiervoor hebben wij duidelijke handleidingen ontworpen en uiteraard nemen wij de songtekst en het draaiboek mee. Daarnaast loopt de regisseur/cameraman rond om jullie te ondersteunen en steeds kort te oefenen per groepje. Tussendoor is er altijd tijd voor een pauze.
Na het oefenen op jullie locaties gaan we met elkaar oefenen. We gaan, alleen met de muziek, de route een aantal keer doorlopen. Gaat dit soepel? Dan mogen jullie nog kort wat laatste aanpassingen doen en dan… filmen! We filmen met een steadicam of stabilizer, wat een zeer soepel resultaat oplevert. Uiteraard filmen we de lipdub een aantal keer, zodat jullie een fantastisch eindresultaat krijgen.
Na het filmen kijken we op de camera de ruwe versie direct terug. Binnen een week ontvang je een downloadlink (FULL HD resolutie). Reserveer je de uitbreiding Lipdub Show, dan krijg je direct een première op een groot scherm van de lipdub.